Faciliteiten

Kamers

Het hotel beschikt over kamers voor zowel 2 als 4 personen. De kamers zijn allen voorzien van een kleine keuken met mini fridge, magnetron en een Nespresso koffiezetapparaat. Om de dag wordt uw kamer grondig schoongemaakt en komen onze schoonmakers langs om u van schone lakens en handdoeken te voorzien.
Het gebruik van onze aircosystemen is bij uw boeking inbegrepen, waardoor u altijd kunt genieten van een koele en frisse kamer.
In de kast naast de entree vindt u een elektrische kluis om al uw persoonlijke bezittingen en waardevolle items in op te bergen.

Hiernaast hebben wij ook een suite dat als accommodatie te boeken is. De suite is voorzien van een Kingsize bed, jacuzzi en regendouche.
Voor deze boeking geldt dat u gratis gebruik mag maken van de minibar in de suite, het ontbijtbuffet en diner in het hotelrestaurant Hotellio.

Facilities

Hotel-Curaçao biedt u de beste faciliteiten aan op het gebied van gemak en comfort. Wanneer u bij ons een kamer inclusief ontbijt en diner geboekt heeft, kunt u onbeperkt gebruik maken van alles wat het hotel u te bieden heeft. Alle faciliteiten zijn toegankelijk met uw keycard, die u alleen maar hoeft te swipen bij elke entree.

Garage

Wanneer u een auto gehuurd heeft kunt u deze gratis parkeren op ons beveiligd terrein. Door middel van beveiligingscamera’s en security hebben wij altijd zicht op uw auto en staat deze uiterst veilig. Om het terrein op te komen kunt u bij de slagbomen gebruik maken van uw keycard.

Fitness Studio

Van ‘s ochtends 07:00 tot 22:00 kunt u terecht in onze fitnessruimte, gelegen aan de rechterzijde van het hotel. De ruimte kunt u op een gemakkelijke manier betreden via uw keycard, door te swipen aan de rechterzijde van de deur. Graag verzoeken we u om de studio alleen te betreden met hiervoor bestemde sportkleding en schoenen. In de doucheruimte vindt u doucheproducten en badhanddoeken, waar u gratis gebruik van kunt maken. Ook vindt u in de kleedruimtes lockers om uw persoonlijke bezittingen veilig op te kunnen bergen.

Spa

Vanaf 08:00 is onze spa geopend met diverse faciliteiten zoals bubbelbaden, sauna’s en ontspanningsruimtes. In onze behandelkamers kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen zoals massages, pedicures en gezichtsbehandelingen. Laat u de hele dag verwennen door onze professionele spa-medewerkers en voelt u als herboren. In de spa kunt u gratis gebruik maken van een badjas, slippers en badhanddoek.
Voor het maken van een afspraak met onze schoonheidsspecialiste kunt u terecht bij de receptie.

Gratis WIFI

Het gehele hotel is voorzien van een gratis WIFI netwerk waardoor u 24 uur per dag online kunt zijn. Het wachtwoord ontvangt u bij binnenkomst samen met de keycard van uw hotelkamer.

Restaurant

Ontdek de heerlijkste lokale Antiliaanse gerechten in ons Restaurant Hotellio, gelegen aan de linkerzijde van ons hotel. Het gevarieerde menu brengt u dagelijks de beste gerechten op tafel, speciaal geselecteerd door onze topchef Raj. Ook is het restaurant voorzien van kindermenu’s, waardoor het kiezen nog makkelijk wordt. Geen zin om in het restaurant te dineren? Kies dan voor roomservice via het uitgebreid menu op uw kamer.